Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Zes

Ruiten zes staat voor het succesvol volbrengen van een project, maar daarnaast ook voor list en bedrog.

Ruiten Zes - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Het afronden van een project
  • Liefdes problemen
  • Bedrog
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 21 jan, 19 feb, 17 mrt, 15 apr, 13 mei, 11 jun, 9 jul, 7 aug, 5 sept, 3 okt, 1 nov.
  • Vrijdag
Betekenis van de Ruiten Zes bij het voorspellen van de toekomst:

Opzichzelfstaand is de ruiten zes een kaart met een positieve betekenis. Deze kaart richt zich voornamelijk op de zakelijke kant van het leven, waardoor deze kaart bijvoorbeeld voorspelt dat jij een taak met succes af zult ronden.

Rond je deze taak niet alleen af? En hebben andere mensen mee gewerkt aan dit succes? Dan lijkt het erop dat zij hier geen enkele eer aan zullen behalen. Alle ogen zijn gericht op jou, en jij ontvangt alle lof. Deze kaart staat tevens voor een stijging in het salaris en brengt de boodschap dat een promotie op komst is.

Ruiten zes ten midden van de kaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan wijzigt het onderwerp van deze kaart in de richting van des betreffende reeks.

Valt deze kaart tussen twee harten kaarten in? Dan voorspelt deze kaart weinig goeds. Naast een harten kaart voorspelt deze kaart namelijk vrijwel altijd liefdes problemen. Hoe groot deze problemen precies zijn? Dat moet verder onderzocht worden door het bestuderen van de andere kaarten uit de legging. Toch kan over het algemeen gezegd worden dat deze combinatie staat voor bedrog en voor een breuk.

Wordt deze kaart omringd door klaveren kaarten? Dan blijft de originele betekenis van deze kaart vrijwel volledig overeind. Dat gezegd hebbende verandert er wel iets – de mensen die jou hebben geholpen bij het succesvol afronden van het eerder genoemde project eisen ook (terecht) een deel van de eer op.

Word de kaart tot slot omringd door kaarten uit de schoppen reeks? Dan voorspelt deze combinatie dat er bedrog op de loer ligt.