Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Zeven

Ruiten zeven staat onder andere voor het bereiken van jouw financiële doelen.

Ruiten Zeven - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Sympathie
  • Genegenheid
  • Halverwege / Op de helft
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 20 jan, 18 feb, 16 mrt, 14 apr, 12 mei, 10 jun, 8 jul, 6 aug, 4 sept, 2 okt.
  • Zaterdag
Betekenis van de Ruiten Zeven bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten zeven staat symbool voor een positieve verandering op financiële gebied. Over deze verandering kun jij vrij breed denken, maar over het algemeen komt deze verandering voort uit het feit dat jouw bedrijf beter loopt dan verwacht of dat jij een betere baan aangeboden krijgt met een beter salaris.

Ruiten zeven is tevens de kaart ‘van het gokken’. De kans is dan ook erg groot dat jij geld in zult zetten tijdens een gok spel. Of jij ook echt geld zult winnen? Dat is afhankelijk van de omliggende kaarten. Wanneer deze kaart omringd word door rode kaarten dan lijkt een flinke winst niet onwaarschijnlijk. Wordt deze kaart echter omringd door zwarte kaarten? Dan is helaas de kans dat jij (veel) geld verliest sterker aanwezig.

Op materieel niveau heeft de kaart betrekking op de verkoop van een object of van onroerend goed. De kaart duidt niet per definitie op goed of slecht nieuws, maar ondanks dat lijken jij en de koper uiteindelijk best tevreden.

Tot slot; Deze kaart staat ook symbool voor ‘het bereiken van jouw financiële doelen’. Jij hebt hier hard voor gewerkt! Dus jij mag trots zijn op jezelf en kunt de komende periode even de tijd nemen om hier van te genieten.