Waarzeggen met speelkaarten: Schoppen Aas

Schoppen aas is één van de somberste kaarten uit het spel.

Schoppen Aas - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Zorg
  • Twijfel
  • Angst
  • Depressie
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Winter
  • 13 jan, 11 feb, 9 mrt, 7 apr.
  • 5 mei, 3 jun, 1 jul.
  • Zondag
Betekenis van de Schoppen Aas bij het voorspellen van de toekomst:

Zoals alle azen staat ook deze aas voor een nieuw begin. Dit nieuwe begin staat in het teken van één van de vier kernwoorden; Zorg, twijfel, angst en/of depressie. Schoppen aas is, mede hierdoor, de kaart die je liever niet ziet tijdens een legging. Het is de kaart van de gedachten, en dan met name negatieve gedachten.

Deze aas symboliseert; Zorgen, angsten en het altijd twijfelen aan jezelf. Ook de eigenschap ‘er standaard van uit te gaan dat een project, relatie of situatie slecht af zal lopen’ wordt door deze kaart getoond.

Verschijnt deze kaart op een positie welke een tijdsduur of periode vertegenwoordigt? Dan voorspelt deze kaart dat jouw plannen te maken zullen krijgen met tegenslag, complicaties en vertragingen.

Wordt de schoppen aas omringd door andere ‘negatieve’ schoppen kaarten? 

Wanneer deze kaart naast één of meerdere andere schoppen kaart verschijnt, dan waarschuwt de kaart dat jij ervoor moet waken om niet ‘ziek te worden van angst of stress’. Heb jij een dagje een dip? Geen probleem.

Voel jij je een week somber? Kan gebeuren. Voel jij je na een week nog even somber? Dan wordt het tijd deze klachten serieus te nemen en eventueel hulp in te schakelen.

Wordt de schoppen aas omringd door ‘positieve’ harten kaarten?

Dan verandert er iets aan de betekenis van deze kaart. De schoppen aas voorspelt dan namelijk nog steeds dat jouw een lastige periode te wachten staat. En zelfs dat deze periode eindigt in een breuk.

Deze breuk is echter precies wat jij nodig hebt om daarna ‘fris’ opnieuw te kunnen beginnen. Oké jij moet even door de zure appel heen bijten, maar daarna komt het goed!