Waarzeggen met speelkaarten: Schoppen Zes

Schoppen zes staat voor een pittige breuk met een positieve afloop.

Schoppen Zes - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Breuk
  • (Bot) Operatie
  • Verbetering op lange termijn
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Winter
  • 8 jan, 6 feb, 4 mrt, 2 apr.
  • Vrijdag
Betekenis van de Schoppen Zes bij het voorspellen van de toekomst:

Schoppen zes staat symbool voor een breuk. Dit klinkt negatief, maar het hoeft niet perse slecht te zijn. Soms is een breuk namelijk meer dan welkom. Ter illustratie; Voel jij je gevangen in een slechte relatie? Dan kan het verbreken van die relatie gezien worden als een verademing. Natuurlijk, deze breuk verloopt niet zonder slag of stoot. Ondanks dat voelt het idee om de situatie te houden zoals hij is eerder slechter als beter.

Hetzelfde geldt wanneer deze kaart verschijnt tijdens een legging waarvan het onderwerp het werk betreft. Voel jij je diep ongelukkig tijdens je werk? En stel jij je wel eens voor dat een breuk met je huidige baan zal leiden tot een betere baan? Een baan die bijvoorbeeld meer verdient en meer uitdaging brengt? Ook dan zal de breuk met een slechte situatie leiden tot een beter perspectief.

Deze kaart refereert tot slot aan een operatie. De breuk van deze kaart moet in die situatie gelezen worden als een botbreuk.

Harten zes is best positief voor een schoppen kaart.

Wie de betekenis van deze schoppen kaart leest zou kunnen denken dat deze kaart uitsluitend positieve betekenissen kent. Voor een deel is dat zeker ook het geval. Vrijwel iedere breuk waar deze kaart over spreekt eindigt namelijk in iets positiefs. Toch is het verstandig niet direct de vlag uit te hangen wanneer deze kaart verschijnt. Oké, het eindresultaat is dan wel positief – maar vergeet niet – jij moet wel een flinke tijd op je tandvlees lopen voordat jij dit punt zult bereiken. Doorzetten en de moed erin houden is dan ook het advies.